pirmdiena, 2013. gada 28. oktobris

Mēs oktobrī!

Priecājamies par lielisko laiku, krāsainajām lapām, silto vēju un kabatas mums pilnas ar kastaņiem un zīlēm!

112. psalms.
Svētīgs tas cilvēks, kas bīstas To Kungu, kam ir sirsnīgs prieks par viņa baušļiem! Viņa dzimums būs varens virs zemes, tas būs svētīts kā taisno cilts. Turība un bagātība būs viņa namā, viņa taisnība paliek mūžīgi.

Oktobra mēnesī esam ļoti čakli mācījušies - par veselīgu pārtiku, iepirkšanos, pieklājību nedēļā "Veikalā". Uzzinājām par profesijām, kuras rūpējas par mūsu draugiem dzīvniekiem. Ko dara vetārsts, aitkopis, fermeris, un ka ir dzīvnieku skolotāji cirkā un kopēji zoodārzā.
Daudz gleznojām - tapa īpaši darbiņi Latvijas Lūgšanu brokastīm un kopā ar Lauri un Aigu mācījāmies jaukt, ēnot un redzēt pasauli krāsu acīm.


Arheoloģisko ierakumu un izrakumu darbi turpinās ar lielāku jaudu kā domājām, un to apmērs jau sasniedzis nozīmīgu platību. :)



Esam sapratuši, ka lapas ir viena brīnišķīga lieta, un, tās grābjot, var tikt pie kaudzēm, kurās var ielekt :) Novērojām, ka jo mazāks cilvēciņš, jo lielāku grābekli viņš izvēlas.




Tagad ne tikai dažus pazīstam, bet arī zinām kā garšo krievu burtiņi - varen labi, jo no smilšu mīklas brūnīšiem bija apēdams kaut viss alfabēts!!



O, Italia Chao!
Mums garšo pica! Mums patīk Ferrari!

Pizas tornis

Kolizejs. Vatikāns. Pizas tornis. Gondolas. Ir tik daudz aizraujošu vietu Itālijā!
Kapučīno, spagetti, kaneloni, pasta, ravioli! - Mēs pazīstam tos vārdus. Un dažus no tiem zinām kā garšo. :)
Bērni kopā ar Anci un Marlēnu paši gatavoja un cepa picu.





Paldies Roberta mammai par jauko kulinārijas pēcpusdienu un garšīgo pesto! Droši, mīļie vecāki, jautājiet saviem bērniem, lai viņi to jums pagatavo vakariņās! Vai vismaz recepti. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru