ceturtdiena, 2014. gada 16. janvāris

Atskatoties decembrī!

Šķiet tikko sāka darboties zeķu pasts "un nu jau atkal tās" gaida nākamo gadu sarullētas kastītēs pie eglīšu rotājumiem un svecītēm.
Paspējām noķert trīs lieliskās ziemas dienas, kad baudījām dabas krāšņumu visā tās pilnībā.
Ak, Ziemas prieki, ceram Jūs šogad vēl sagaidīt, lai ragavas un sniegavīri var ciemoties mūsmājās!




Decembrī ceļojām uz Izraēlu. Mums ļoti paveicies, ka skolotāja Lučija ir eksperts par Izraēlas zemi, jo tik daudz interesantas informācijas bija viņas krājumā! Pat īsts akmens no Izraēlas raudu mūra, no Izraēlas vesta nacionālā maize, bībele Ivritā, kalendāri ar ebreju svētkiem un šie nosaukumi - šekeļi (naudas vienība), kipa (mazās cepurītes vīriešiem), dāvida zvaigzne (valsts karogā), Telaviva (galvaspilsēta).
"Izstaigājām" kopīgi ar attēliem Svētās apsolītās zemes ieliņas un svarīgākās vietas, klausījāmies mūziku Ivritā un Ārona svētību.




Decembrī ļoti radoši rotājām skoliņu, lai radītu svētku sajūtu mums visiem un ciemiņiem. Arī darbiņi izdevās lieliski - gan pudeļu pingvīni, gan paku lukturīši un šķīvīšu aitiņas.





Protams, visu pārspēja Noasa šķirsts, kura izpildītājs bija mākslinieks Lauris Mīlbrets, taču padot līmi, pajaukt krāsu un palīdzēt citus ar kuģi saistītos darbiņus drīkstējām mēs visi. :)



Lielie bērni, īpaši galveno lomu atveidotāji, iemācījās no galvas ļoti daudz tekstu, un process viņiem pašiem sagādāja lielu prieku, jo pusdienlaikos "pingvīni" mēģināja paši un perfekti zināja arī viens otra tekstu. Koferis gan pie beigām mēģinājumos bija noguris un palika tikai ar vienu slēdzi. :)

Paldies par Jūsu ieguldīto darbu un izdomu, sarūpējot  dāvaniņas paciņām, par atsaucību, ierodoties maskās, mīlestību un labvēlību, ko saņēmām svētkos caur Jums, vecāki!

Decembrī čakli pastrādājām arī virtuvē - Kopā ar Dāvida mammu cepām keksiņus, un kopā ar Rodrigo mammu un tēti cepām piparkūkas! Tāpēc arī turpmāk piektdienas pēcpusdienās laipni aicināti arī tēti, jo vīrietis virtuvē ir ipaši svētki!

Lai mums visiem piepildīts, prieka pārpilns un Svētīts Jaunais Gads! Lai miers ir mūsu namos un sirdīs, lai esam devēji, miera nesēji un lai mūsu bērniem ir kristīgā skola, pedagogi, kas mīl Dievu.

Turpināsim lūgt par mūsu bērniem, ģimenēm, kurās pazīst Tā Kunga vārdu, un lai Jēzus ir pagodināts caur mūsu lūgšanām, darbiem un mūsu sirdīs.

"Manā mutē Tas Kungs lika jaunu dziesmu, Slavas dziesmu, Mūsu Dievam. Daudzi to vēro, tos pārņem bijība, un tie sāk ticēt tam Kungam." (Psalms 40)

Mīlestībā - Mazo bērnu skolas kolektīvs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru