otrdiena, 2013. gada 12. februāris

2013.gada pirmais mēnesis ir aizvadīts

Skoliņā Janvāris bija ļoooti garš mēnesis, neskatoties uz to, ka nedēļu vēl bija brīvlaiks.
Ziema mūs šogad lutināja - ar brīnišķīgu laiku, sniega izpriecām, sniegavīriem un ragavu priekiem! Un, atrodoties tik skaistā vietā, varējām to pārpārēm arī baudīt!




Skoliņā ir piepulcējušies divi jauni bērni -   Terēze-Ruta Šimpermane, kura 31. janvārī nosvinēja kopā ar mums savu otro dzimšanas dienu.



Un Estere Fogele.


Mūsu lūgšanas par meitenītēm skoliņā ir atbildētas - un šobrīd puiši saturaties - tūlīt meitenes jūs panāks!
Janvārī savu dzimšanas dienu svinēja arī Rūta. Un Roberts vārda dienu. Urrā!

15. janvārī apmeklējām "Dzeguzītes" koncertu - sapratām, ka droši varam doties kultūras pasākumos arī ar visiem "mazajiem", jo esam viskārtīgākie un paklausīgākie. :)



Tāpat bijām ļoti iepriecināti par leļļu teātri 29. janvārī "Lapsa un zelta cālēns", kurš viesojās pie mums skoliņā un priecēja ar jaukām un mīlīgām dziesmiņām. Arī ludziņas staurs bija brīnišķīgs, aizraujošs un jautrs.






Janvāra pēdējā nedēļā "nenosargājām" skoliņu pret vīrusiem, tādēļ sūtam daudz sveicienu tiem, kas atveseļojas un stiprinas!
Skoliņā mums ir pievienojies jauns pedagogs Lūcija Cēberga - cilvēks, kurš mīl Dievu, un ar ļoti, ļoti daudz mīlestības pilnu sirdi, kas rūpējas, pamāca, apmīļo jūsu-mūsu bērnus.
Ļoti pamazām - iepazīstoties, rotaļu veidā viņa bērniem mācīs arī krievu valodu.
Mūsu "sapņu komandai" ir pievienojusies arī palīgs Signe Pallo, kuras mīļums un smaids apbūra Emīliju un Eliju jau pirmajās minūtēs pirmajā dienā, jo rīta aplī par sēdēšanu viņai klēpī mazās dāmas iekarsa nopietnā strīdā - beigās vietas pietika abām. :)
Mēs esam ļoti pateicīgi, ka Dievs ved īpašus cilvēkus uz "mūsu māju", kas ir stiprinājums mūsu kopīgajā ģimenē.


Ļoti gaidītas mums kļūst piektdienas pēcpusdienas, kad kopīgi mācamies, gatavojam un izzinam virtuves noslēpumus kopā ar mammām un audzinātājām. Varam arī mājās atkārtot un mācīties Piektdienas pavāru dziesmu!

Mēs jautri pavāri, kas visu taisīt prot,
Lai lielo karoti var bērniem rokās dot,
Būs vira garšīga - ar sāli, pipariem!
Būs vira sātīga - ar medu, lozberiem!
ēst, ēst, ēst, ēst, ēst, ēst, ēst, ēst, ēst, ēst -
la, la, la, la, la, la, la, la, la!

Paldies, Jums, mīļie vecāki, ka esat tik atsaucīgi un piedalaties skoliņas rīkotajos pasākumos! Īpaši bijām iepriecināti par jūsu atbalstu Decembra mēnesī, kad palīdzējāt mums gādāt par "zeķu pastu", par cienastiem, rotājumiem, dāvanām, ziedojumiem un par to īpašo kopības sajūtu, kas mūs satuvina kopīgi rūpējoties un priecājoties par mūsu bērniem.

                                                 Par mācībām.

Sakarā ar to, ka skoliņas komanda apmeklēja divu dienu kursus 9. un 10. februārī "Par bērna apslēpto spēju atraisīšanu", vēlamies pievienot arī šo pieredzi izglītības programmai un izlēmām par mācību procesu nosūtīt atsevišķu informāciju tuvākajās dienās!

!!!Lūdzam vecākus atsaukties un piedalīties mūsu "praktiskās dzīves darbiņu" papildināšanā. Iespējams mums mājās ir dažādas pudelītes, paplātes un citas dažādas lietiņas, lai pagatavotu jaunus darbiņus. Inita ir iekārtojusi mapi ar vajadzīgajiem darbiņiem, tāpēc lūdzu izvēlēsimies katrs vienu, kuru sagatavot ir mūsu spēkos. :)

Vēl joprojām otrdienas pēcpusdienās no 14:00 Inita Jūs gaida uz individuālām sarunām, ierosinājumiem, domu apmaiņu, jautājumiem, lai kopīgi mēs varētu atrast vislabāko un efektīgāko veidu kā un ko dot mūsu bērniem.

Lai Jums svētībām pilns februāris! Mēs gaidam 14. februāri - "Mēs mīlam viens otru"







                                           Tēmas februārim
Sveču stāsti...
Esmu priecīgs, draudzīgs, mīļš un pateicīgs.
Ko dara mamma un tētis.
Esmu vesels!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru